Het Praktijkbureau

Matchmaker voor bedrijven

pb02

De creativiteit van ontwerpers en beeldend kunstenaars kan bijzondere effecten creëren binnen een bedrijf. De toegevoegde waarde kan tot uiting komen door een project speciaal opgezet ivm een fusie, een nieuwe werkruimte, het verzorgen van bedrijfskleding, een realtiegeschenk, het inrichten van een kantine. Voor iedere vraag vanuit uw bedrijf wordt met u meegedacht om daarvoor de juiste match uit de mode en designwereld te vinden.

Het maken van een goede briefing met daarin een omschrijving van de verwachtingen van beide partijen kan al voldoende zijn om een project goed te laten verlopen. Mocht een project meer begeleiding nodig hebben vanwege de grote van het project of het  budget, maar ook voor de bewaking van de inhoudelijke kwaliteit, is het Praktijkbureau als geen ander degene die met u kan meedenken over oplossingen. De ruime bedrijfservaring en de samenwerkingen met creatief talent heeft door de jaren heen een dusdanige ervaring opgeleverd dat er door het enorme netwerk altijd weer mogelijkheden worden gevonden om tot een goed resultaat te komen.
Heeft u een vraag mail die naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Praktijkbureau op twitter

praktijkbureau @marijehovestad Bedankt! Ik heb de site gevonden en zal contact opnemen met Egbert!
praktijkbureau RT @GdeNijsBik: We hebben een nieuwe subsidieregeling voor cultuurparticipatie, met een bijzondere aanpak. https://t.co/7yOQuvrFsK
praktijkbureau RT @VickyFasten: Ben jij creatieve ondernemers, wil jij professionaliseren en een goed tarief vragen voor je werk? Doe dan de cursus! https…

Vacatures

Contact